A UX Design Studio
ABOUT US

Creating a great
user experience.
Our culture.

De afgelopen 15 jaar is onze belangrijkste user experience ontstaan. Onze cultuur waar we continu streven naar beter. Een plek waar we mooie dingen maken, experimenteren en veel plezier hebben in het samenwerken.

WELL HELLO THERE, YOU MAY CALL US
The 8 Monkeys
Nerds en hun passie. Wij komen tot leven door te werken met typografie, kleuren, pasta, hout, vectors, doordachte argumenten en javascript. Balen we dat we nerds zijn? Misschien maken nerds wel de mooiste ervaringen.
Daniel Spronk
Strategy & User Experience
Cees van Dijk
De man van de cijfers
Vincent Markesteijn
UX Designer
Dennis Passway
UX Engineer
Adam Chapman
Producer
Hylmar Lindeboom
UX Engineer
Robby Warring
UX Designer
Yarne Sluimer
UX Designer
Stijn Schouten
UX Designer
Sayn Hendrickx
UX Designer
Reinier Meenhorst
Producer
Arjen Scherff-de Water
UX Engineer
Eric van Arendonk
Producer
Gaetano Ambrosino
Creative Director
🙈
🙉

Stay small

THE EIGHT EXPERIENCE
Bijzondere dingen samen beleven
Bij Eight hebben we een smeltkroes van allerlei culturen. Hierdoor valt er altijd wat te beleven bij ons. We maken graag reizen om nieuwe inspiratie op te doen. Maar ook hier in Arnhem genieten van onze lokale adresjes voor bijzonder eten en sporten we samen.

Dream big

OUR HOT TOPICS
Why question everything?
Waarom niet? Waarom niet als een kind van vier alles willen begrijpen, je niet tegen laten houden, maar fantasieën werkelijkheid maken.
Food is our fuel

De textuur van zuurdesembrood dat 40 uur rijst, de slager die zijn worsten zelf schimmelt en rookt of een bord pasta dat je in Italië doet wanen. Dàt is bijzonder en is onze aanjager voor goede gesprekken.

The magnificent art of wood crafting

Geen pixels maar millimeters. Met je handen iets moois maken voelt goed. De precisie is belangrijk omdat de uitdaging is om het foutloos te maken.

By jolly it tastes good!

We doen niet alsof we óók nog bier brouwen, maar als het bier zo lekker is als van onze Wageningse Brouwerij onder de Linde... Dan kunnen we het niet laten om hier een product design voor te maken.

TwitterFontana Merlin
Foosball App HammerJS
TIME TO GET TO IT
We don’t just dream,
we creight
Wanneer we een idee hebben en er enthousiast over worden, dan gooien we het in de groep, spelen ermee en gaan te werk. Met als resultaat producten die onze intellectuele wensen vervullen en de behoeften van onszelf én andere werkelijkheid maken.
Lunch met ons mee
Elke derde dinsdag van de maand houden we een “open-lunch” en ben je welkom om samen met ons te filosoferen, nieuwe ontwikkelingen te bespreken of ideeën te spuien.